söndag 30 september 2012

Redigera bilder, några tips?

Under sommaren och våren har jag tagit mängder av bilder som jag gärna vill ta mig tiden att gå igenom och sortera upp. De bästa bildera vill jag redigera och kanske skapa en kalender av. Känner ni till några bra och billiga bildredigeringsprogram? Jag har läst mycket positivt om Photoshop Elements och funderar på att testa detta. ANdra tips på program för redigering av bilder?

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Kalender har jag prövat hos både Önskefoto och Photohome, de senare har rutor så att man kan få in flera småbilder och redigera lite som man vill.

  Jag har gjort en fotobok hos varje av dem också, men photohomes bilder blev lite mörkare än vad de var hos Önskefoto. Fördelen var att jag kunde redigera sidorna enklare hos Photo... Kan inte bestämma mig riktigt om jag ska pröva ett nytt ställe att göra årets julklappsfotobok.

  Redigeringsprogram i datorn har jag bara haft gratisversioner av - som försvinner efter ett tag... jag är lite för snål att kosta på mig ett.

  SvaraRadera
 2. Jag använde Picasa när jag hade PC, det var både lättanvänt och gratis! Photoshop är bra som tusan, men det är inget "enkelt" program och ska det vara värt att köpa och använda det bör du lära dig lite mer än de grundläggande funktionerna för att det ska vara värt det - tycker jag :)

  SvaraRadera